Preguntes més freqüents

Quines són les condicions?

En el moment de fer la petició de reserva, necessitarem les vostres dades de contacte bàsiques (nom i cognoms, número de telèfon i correu electrònic). El nombre d’hostes serà de 4 a 6 com a màxim (més grans de 2 anys). Es farà un pagament a compte del 25 %. Un cop feta efectiva la paga i senyal, la resta de l’import s’abonarà en efectiu a l’arribada a la casa. Si ho preferiu, podeu fer l’ingrés de la resta fins a 1 setmana abans de començar l’estada.  Els costos de les transferències bancàries són a càrrec del client i mai es restaran de l’import total de l’allotjament.

Horaris d´entrada i sortida

L’horari d’entrada és entre les 17.00 i les 20.00 hores, i la sortida s’haurà d’efectuar abans de les 12.00 hores.
En cas d’estades de cap de setmana, i només si es solicita amb prou antelació, la sortida pot fer-se durant la tarda, excepte en el cas que un altre client entri el mateix día.

Com podem fer la reserva ?

Per fer poder confirmar la reserva, us enviarem un correu electrònic amb l’import i el número de compte en què s’ha de fer l’ingrés del pagament compte del 30 %. Una vegada realitzat, abans de 48h us enviarem un correu electrònic de confirmació de la reserva, amb un telèfon de contacte per utilitzar durant l’estada, i altres informacions útils.

Què inclou el preu ?

El preu inclou l’estada completa, tovalloles, llençols, consums d’aigua i electricitat, llenya i calefacció.

Disposeu de bressol ?

Efectivament, només s’ha de demanar amb antel•lació.

S´accepten animals domèstics ?

Lamentem dir-vos que no s’accepten animals domèstics.

Hi ha servei d’esmorzars, dinars o sopars ?

No servim menjars, però a 10 minunts en cotxe trobareu bons restaurants locals i establiments on serveixen esmorzars.

Cancel.lació de reserves

Anul · lacions i indemnitzacions per renúncia de l’estada
L’anul·lació d’una reserva produeix unes despeses calculades sobre l’import de la paga i senyal de la reserva.
L’anul·lació de la reserva donarà lloc a la retenció de, com a màxim, les quantitats següents:
1. El 5% de la paga i senyal, quan l’anul·lació de la reserva es faci amb més de trenta dies d’antelació a la data fixada per ocupar l’allotjament.
2. El 50% de la paga i senyal, quan l’anul·lació s’efectuï amb trenta o menys dies i més de set.
3. El 100% de la paga i senyal, quan l’anul·lació s’efectuï amb menys de set dies d’antelació.
En cas de circumstàncies fora del control del client o per causa major, s’aplicaran els mateixos criteris exposats en aquest apartat per anul · lacions.

Canvis en el preu

Els preus que apareixen al lloc web estan subjectes a canvis. El Castell de l’Espunyola es reserva el dret de canviar els preus sense avís previ. No obstant això, després de la recepció de la confirmació de la reserva d’El Castell de l’Espunyola, els preus a pagar per la reserva en qüestió no es canviaran.

El Castell de l’Espunyola informa que tot i les actualitzacions meticuloses que es realitzen dels preus del lloc web, és possible trobar-hi errors. Tots els errors que apareguin als preus es corregiran amb promptitud i no seran vinculants per al Castell de l’Espunyola.